top of page

Is deze aanpak geschikt voor jouw klacht?

Meestal is het antwoord Ja.

 

Het is misschien niet altijd 100% stuurbaar. Maar dat zegt niets over de oorzaak.

 

Mijn missie is 100% vrij van pijn en klachten. Daarom werk ik alleen met gedreven mensen die hetzelfde willen. 

Maar daar is wel iets voor nodig. Namelijk; verder willen kijken. Zoals mijn klant (jij?) dat altijd doet als er iets opgelost moet worden.

Het helpt daarbij als je waarde hecht aan een hoge kwaliteit van het leven. Dat je succesvol bent in behalen van de resultaten die je wil. Een ambitieuze levensinstelling hebt en de lat niet wil verlagen. Omdat 'Gaat niet' jou nieuwsgierig maakt.

Het programma is geschikt voor jou, als je

langer dan twee maanden klachten hebt en daar wel klaar mee bent. Het remt je in wie jij eigenlijk bent. Je wil niet langer patient zijn. Niet langer de uitzondering zijn. Niet langer moeten afzeggen. En af van die donkere wolk omdat je niet weet of het ooit erger gaat worden.

Misschien is de prognose niet rooskleurig, en onderzoek je andere visies. 

Je wil weer genieten van waar je al die jaren in geïnvesteerd hebt.

 

Eén ding;

Als je anders wil, moet er iets anders. En dat begint bij jezelf.

 

​Deze aanpak is niet alleen effectief bij pijn bij hernia en gewrichtsslijtage. Het blijkt tevens een goede definitieve oplossing voor chronische klachten als astma, allergieën, auto-immuunziekte, neurologische problemen, ontstekingen, blessures, knie- en heupklachten, hielspoor, diabetes, overgangsklachten, darm- en prostaatproblemen, carpaal tunnelsyndroom en meer. Neem gerust contact met me op als jouw specifieke klacht hier niet bij staat.

Het kan ook zijn dat je een ernstig trauma achter de kiezen hebt. Waardoor je zenuwstelsel nog 'aan staat'. Ook dit is herstelbaar.

Deze methode is effectief door een nieuwe benadering, waarbij er gekeken wordt naar waarom het lichaam doet wat het doet. Op basis van nieuwe wetenschap en studies in verschillende disciplines als neurologie, epigenetica en biologie.

Ik werk echter niet met iedereen

 

Er moet er iets anders gebeuren dan wat je tot nu toe hebt gedaan. Anders blijf je in hetzelfde rondje draaien in eigen patronen. Als je dat in basis al niet wil dan kan het programma niets voor je betekenen.

 

Omdat je tot hier gelezen hebt, denk ik dat je hier meer over wil weten.

Het brein stuurt elk fysiologisch systeem aan. Volgens deze nieuwe visie is het daarom verstandig om te kijken naar wat je in het dagelijkse leven doet (of niet doet), zodat je lichaam weer in een herstelstand komt. We scheiden dan de zin en onzin, bij de kern.

Ik begeleid je hierin persoonlijk. Stap voor stap. Met de informatie die je nodig hebt om te kunnen herstellen.  

Ik geef geen medische adviezen. Je kunt deze methode zien als een aanvulling op het medische traject.

Het programma heeft een vaste structuur, maar wordt volledig op maat aangepast. Het laat inhoudelijk, door mijn persoonlijke coaching, geen ruimte voor 'kop in het zand'. Het laat zien waar de eventuele frictie zit en haalt deze weg.​

 

Dus als jij na de afgelopen jaren toe bent aan het elimineren van de vermoedelijke oorzaak, dan help ik je graag. ​We gaan lekker samen aan het werk.

 

Mijn ervaring is dat de sportschoenen als snel weer aangaan, mocht dat de wens zijn, en dat er met gemak weer een balletje geslagen wordt. 

Twijfel of ongeloof is geen probleem. De motivatie om pijnvrij te raken een must.

Why wait?

bottom of page