top of page

Als behandelingen niet voldoende helpen

De kans is aanwezig dat jouw klachten blijven aanhouden omdat je ze niet oplost.


Stel je voor; Er is een gebied in je leven dat je graag anders zou zien. Je hebt ideeën over hoe het anders zou kunnen, maar verandering lijkt onmogelijk. Dus tolereer je het.


Het hoort bij je functie. Het is de situatie. En je partner wil je ook niet echt kwijt.


Intussen voed je je eigen cellen met vervelende informatie die je liever niet in je lijf wil. Of je de situatie nu negeert, wegdrukt of er 'g


oed mee omgaat'. De reactie van je lichaam is na lange tijd precies wat je vraagt; fysieke disbalans. In de onderstroom.


Deze disbalans is doorgaans goed herstelbaar. Waardoor symptomen verdwijnen.


Tenzij je het fysieke probleem probeert op te lossen door behandelingen gericht op het symptoom. Het lijkt logisch om de klacht zelf te behandelen. Hiermee probeer je echter een probleem op te lossen dat meestal het probleem niet is. Zo blijf je aan de gang.


Rondjes blijven draaien zonder oplossing is waardeloos.Een lichaam herstelt doorgaans binnen 2 maanden. Het ruimt op, vernieuwt, herstelt. Als een klacht langer aanhoudt dan 2 maanden dan is het raadzaam om te kijken naar waarom het lichaam niet in herstelstand staat.


Er is inmiddels voldoende serieuze kennis om hier met een gerust hart naar te kijken. Zeker als je nog een aantal jaar door wil. Het is vaak een kwestie van een neurologische en fysiologische aansturing die te resetten valt.
10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page