HOE DAN?

Onderzoek toont aan dat de bron van aanhoudende fysieke pijn en andere klachten in onbewuste stress is. Bij aanpak van de mentale oorzaak is namelijk gebleken dat klachten definitíef verdwijnen.

 

Ook bij de meeste afwijkende structuren in het lichaam. Lees meer hierover op deze website (OORZAAK VAN PIJN, SPECIFIEKE KLACHTEN en VOOR WIE GESCHIKT)

 

De methode die ik toepas is uniek en wordt in Nederland nog maar door enkele therapeuten toegepast. Sinds augustus 2018 werk ik met mensen uit het vakgebied samen om middels deze Reset Methode cliënten te begeleiden om hun pijn te laten verdwijnen. Met groot succes. Ik ben blij met deze ontwikkeling. 

Het coachingsprogramma van 8 weken met aansluitend 2 maanden mentorschap, biedt;

 

- vrijheid van datgene wat jou bezighoudt èn tegenhoudt,

- een proces van intensieve inspiratie, 

- begrip over de kracht van het brein,

- eigen controle over deze kracht,

het loskoppelen en neutraliseren van stressreacties. Vaak zijn er situaties geweest in het verleden die nog steeds (onbewust) zorgen voor triggers.

Nu kan ik hier precies opschrijven hoe het werkt en wat je precies moet doen. Dat zou ik heel graag willen. Pijn en klachten zijn zo onnodig!! Maar zo werkt het (brein) helaas niet.

In een persoonlijk traject zal ik je wijzen op waar je je 'verstopt', wat je in stand houdt en ondertussen voed ik je met informatie die jij op dat moment nodig hebt en wat er toe bijdraagt dat jij je proces goed kan verlopen.

Zoals gezegd, het is een persoonlijk traject, waarbij ik nagenoeg altijd bereikbaar ben. Ook in de avond en in het weekend. We gaan sámen aan de slag. 

De methode zorgt voor een reset in storende neurologische connecties in het brein. Let wel; zonder dat ik je fysiek aanraak! Je doet dit namelijk zelf. De oude stressreactie is weg en daarmee ook de daarbij horende, belemmerende gedachte- en gedragspatronen die deze reactie bij jou veroorzaakten.

Hierin verschilt deze methode met andere therapieën waar je lange tijd moet werken aan het verwerken en leren omgaan met moeilijke situaties uit het verleden, mocht je daar nu nog last van hebben.

 

Het is een mooi avontuur dat in het teken staat van vrij zijn van stress en het daadwerkelijk neutraliseren van niet dienende gedachten. Mochten er aan het eind nog pijnlijke plekken zijn, dan kan ik ervoor kiezen om nog lichte handgrepen toe te passen om triggerpoints, verkrampingen in spieren, te laten ontspannen.  Voor de coaching kom ik bij je thuis. Ik werk door het hele land. Overigens zonder extra kosten.

Ik kan echter niet iedereen helpen!

Ik neem jou en mijn behandeling zeer serieus en waak over zorgvuldigheid. 

 

Er zijn daarom slechts een aantal plekken vrij per maand. Daarbij is het van belang dat je ervoor open staat en gemotiveerd bent om van je klacht af te komen. Ik werk graag met 100% gemotiveerde, daadkrachtige mensen die als een vrij mens, klachtenvrij, door het leven willen gaan. 

Het traject duurt 8 weken, met 2 maanden nazorg mocht daar behoefte aan zijn.

Onbegrip en lichte ongeloof is geen probleem. Motivatie en open-minded een must! 

Klik hier voor jouw stap naar:

DE PRAKTIJK

T H E   P R A C T I S E

Voor een behandeling binnen een pijn/stressvrij-traject van 6-8 weken werk ik in heel Nederland en buitenland. Alleen voor coaching in het buitenland zijn mogelijk extra kosten verbonden. Tenzij online coaching voldoende blijkt te zijn. Daar heb ik goede ervaring mee.

Daarnaast bied ik in losse sessies neurologische technieken toe (Emotional Freedom Techniques) om een stressrespons los te koppelen van een situatie nu of uit het verleden die je als niet prettig ervaart of hebt ervaren. De stress wordt hiermee geneutraliseerd. Ofwel; geëlimineerd. Wanneer je interesse hebt in een eerlijk coaching gesprek, dan ben je ook van harte welkom.

Om het contact zo soepel mogelijk te laten verlopen vraag ik je om het aanvraagformulier in te vullen en te verzenden. 

 

Wil je toch eerst telefonisch contact, app dan even naar: 06 - 183 85 359 Dan neem ik z.s.m. contact met je op.

For treatment within a pain/stress-free process of 8 weeks I work all over the Netherlands and abroad. Only for coaching abroad may be associated with additional costs. Unless online coachig turns out to be enough. I have good experience with that.

In addition, I offer neurological techniques (Emotional Freedom Techniques) in separate sessions to detach a stress response from a situation now or from the past that you feel or have experienced as not pleasant. This neutralizes the stress.

 

If you are interested in an honest coaching conversation, then you are also welcome.

In order to make the contact as smooth as possible, I ask you to fill out and send the application form. 

If you want to contact with me by phone first, please go to: 00 31 (0)6 - 183 85 359 Then I will contact you asap

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2018 Lisa Bastiaansen