DE PIJN RESET METHODE; EEN TRAJECT VAN 8 WEKEN

Bekend als Triggerpoint Reset Methode

 

Wil je ècht definitief van je klachten af dan kom ik graag met je in contact. Het is goed mogelijk dat ik je een programma, een traject van 8 weken, aanbied waarbij je tot 80-100% van je pijnklachten af kunt komen. Mijn begeleiding is voor jou, op maat.

Tips voordat je onderstaand aanvraagformulier invult voor een gratis gesprek:

- DE OORZAAK VAN PIJN

- OORZAAK VAN FYSIEKE AANDOENINGEN EN ZIEKTES

- KLACHTENVRIJ, HOE DAN?

- De video's op de pagina WAT ZEGT DE WETENSCHAP? De filmpjes zijn een mooie manier om jezelf goed te informeren over het effect van je gedachtes op het functioneren van je lichaam. En hoe zeer je je eigen gezondheid in de hand kunt hebben. Als je maar weet hoe.

De methode die ik hanteer zorgt er niet alleen voor dat je grotendeels of geheel van je (pijn)klacht af komt, maar ook, móchten klachten lichtjes terugkomen, jij zelf deze eenvoudig weer kunt uitzetten en oplossen. Ook deze lichte klachten verdwijnen uiteindelijk definitief.

Als je aan de slag wil, nodig ik je eerst uit voor een gratis informatief adviesgesprek. Zou je hiervoor onderstaand formulier willen invullen? Dan maak ik al een beetje kennis met je voorafgaande aan het gesprek. Ik neem dan zsm. contact met je op.

Note; Omdat de trajecten tijd en grote zorgvuldigheid vragen is het aantal plekken per maand helaas beperkt.

Cynisme of twijfel is geen probleem. Maar als je de verantwoordelijkheid wil nemen over je eigen leven, dan neem ik je graag mee in dit krachtige, interessante proces naar een definitief pijnvrij bestaan. Ik heb er zin in!

Lisa_kleur-47.jpg

Welke van onderstaande eigenschappen, gedragingen en gedachten past bij jou? (Meerdere antwoorden zijn mogelijk) Wees eerlijk;

Tijdens het traject van 8 weken, geef ik je tools en ruimschoots de benodigde coaching om pijn- en klachtenvrij te kunnen raken. Je zult grote veranderingen doormaken wat betreft een nieuwe, gezondere blik op jezelf en je omgeving. Je zult je vrijer voelen en betere keuzes kunnen maken.

Het is een bijzonder, zeer leerzaam traject. Maar hoe fijn het traject ook is, en hoe beter je je ook in korte tijd gaat voelen, het vraagt inzet. Mijn begeleiding aan jou is op maat om zo het ultieme resultaat, het liefst, volledig te behalen. Het beste resultaat wordt echter behaald door mensen die willen aanpakken. Het is daarbij fijn als je plannen hebt voor een toekomstig klachtenvrij leven, als je geen slachtoffer wil zijn en je enigszins een enthousiaste instelling hebt om dingen los te laten.

Hoe je dat sterker kunt ontwikkelen, zal het traject je leren.

Spreekt dit jou aan en zeg je na ons uitgebreid telefoongesprek waarschijnlijk: 'Kom maar op! Ik wil namelijk pijn- en klachtenvrij worden!!'?

Bedankt voor de inzending!

Mocht ik goede mogelijkheden zien om jou goed te kunnen helpen, dan neem ik zsm contact met je op.