OVER MIJ

 

 

Ik ben Lisa Bastiaansen, ik ben 49, reeds 28 jaar samen met Albert en moeder van 2 schitterende pubers.

Via energieke omwegen als (eind)redacteur voor TV-programma's en jaren gewoond te hebben in het buitenland, heb ik verdieping gezocht op het gebied van anatomie en de algehele bewegingsketen. Als sportzorgmasseur heb ik me steeds gericht op het definitief willen oplossen van pijnproblemen en beperkingen in beweging. Met mijn  opleiding tot behandelaar van de Triggerpoint Reset Methode, die ik zelf verfijnt heb tot de Pijn Reset Methode, kan ik dit nu eindelijk. Ik zal altijd blijven studeren en mezelf specialiseren, omdat ik het allerbeste wil bieden aan mijn cliënten. Ik doe dingen niet half en voel een enorme, gezonde, verantwoordelijkheid om datgene te bieden wat mijn cliënt nodig heeft. Echter, zolang de verantwoordelijkheid wederzijds is! Het mooie is, dat het 8 weken durende pijnvrij-programma weinig ruimte laat voor verslapping...

 

Omdat niet iedereen ervoor kiest een traject aan te gaan om definitief van zijn/haar klachten af te komen, kan ik je vast helpen met een losse coachingsessie, waarbij ik zeker EFT zal inzetten. Een geweldig middel, omdat ik alleen ga voor definitieve resultaten.

 

RELEVANTE DIPLOMA'S EN CERTIFICATEN

 

EFT, Emotional Freedom Techniques

voor oplossen van oa. trauma's, pijnklachten, belemmerende overtuigingen

2019-1221 in opleiding bij:

EFT Praktijk ACTROM, Amsterdam

Gary Graig Official EFT gecertificeerd

Trainer: Gabrielle Rutten (voormalig arts)

Public International Speaker

2020

SPEAKup London
 

NLP Practitioner

2019

Trainer: Eric Sijbesma

NLP Academie, Utrecht

Definitieve gedragsverandering

2019

The Lab of Life

Trainer: Marion Soons, te Wijk bij Duurstede

Triggerpoint Reset Methode

Opleider: Tim van Orsouw, te Soest

Opleiding tot behandelaar in het definitief elimineren van chronische pijnklachten.

https://triggerpoint-therapie.nl/behandelaars/

Sportzorgmasseur en Blessurepreventie,

ACE gediplomeerd

Verdiepende opleiding aansluitend op de opleiding tot Sportmasseur, met modules als pathologie, klinisch redeneren en mobilisatie. Met deze opleiding kwam ik in aanmerking voor een SCAS registratie, die zorgt voor een vergoeding bij verzekeraars.

Medical Taping basis + sport

Medical Tape is bekend van de gekleurde tape waar veel (olympische) sporters al graag gebruik van maken. Ik ben erg enthousiast over wat de tape kan bewerkstelligen. Het kan gebruikt worden om een spier te helpen ontspannen, een spier te stimuleren, voor drainage van vocht of voor hulp segmentaal (hooikoorst, COPD, bekkeninstabiliteit, fybromyalgie, menstruatieklachten en meer)

Sportmassage, NGS Gediplomeerd 

Als sportmasseur geef je massage die verder gaat dan alleen ter ontspanning. Het is een stevigere massage. De massage kan stimulerend zijn ofwel ontspannend, naar gelang het doel. Een massage helpt tegen pijn omdat de gestimuleerde doorbloeding tijdelijk zorgt voor opheffen van het zuurstoftekort, en dus van pijn.

DE PRAKTIJK

T H E   P R A C T I S E

Voor een behandeling binnen een pijn/stressvrij-traject van 6-8 weken werk ik in heel Nederland en buitenland. Alleen voor coaching in het buitenland zijn mogelijk extra kosten verbonden. Tenzij online coaching voldoende blijkt te zijn. Daar heb ik goede ervaring mee.

Daarnaast bied ik in losse sessies neurologische technieken toe (Emotional Freedom Techniques) om een stressrespons los te koppelen van een situatie nu of uit het verleden die je als niet prettig ervaart of hebt ervaren. De stress wordt hiermee geneutraliseerd. Ofwel; geëlimineerd. Wanneer je interesse hebt in een eerlijk coaching gesprek, dan ben je ook van harte welkom.

Om het contact zo soepel mogelijk te laten verlopen vraag ik je om het aanvraagformulier in te vullen en te verzenden. 

 

Wil je toch eerst telefonisch contact, app dan even naar: 06 - 183 85 359 Dan neem ik z.s.m. contact met je op.

For treatment within a pain/stress-free process of 8 weeks I work all over the Netherlands and abroad. Only for coaching abroad may be associated with additional costs. Unless online coachig turns out to be enough. I have good experience with that.

In addition, I offer neurological techniques (Emotional Freedom Techniques) in separate sessions to detach a stress response from a situation now or from the past that you feel or have experienced as not pleasant. This neutralizes the stress.

 

If you are interested in an honest coaching conversation, then you are also welcome.

In order to make the contact as smooth as possible, I ask you to fill out and send the application form. 

If you want to contact with me by phone first, please go to: 00 31 (0)6 - 183 85 359 Then I will contact you asap

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2018 Lisa Bastiaansen