Lisa_zwartwit-11.jpg

OVER MIJ

 

 

Ik ben Lisa Bastiaansen (51), reeds 30 jaar samen met Albert en moeder van 2 schitterende pubers.

Via energieke omwegen als (eind)redacteur voor TV-programma's en jaren gewoond te hebben in het buitenland, heb ik verdieping gezocht op het gebied van anatomie en de algehele bewegingsketen.

 

Als sportzorgmasseur heb ik me steeds gericht op het definitief oplossen van pijnproblemen en beperkingen in beweging. Met mijn opleiding tot behandelaar van de Triggerpoint Reset Methode, die ik zelf verfijnd heb tot het Pijn- en Klachten Eliminatie programma, kan ik dit nu eindelijk.

 

Ik zal altijd blijven studeren en mezelf specialiseren, omdat ik hoge eisen stel aan mijn eigen leven en het allerbeste wil bieden aan mijn klanten. Ik doe dingen niet half en voel een grote verantwoordelijkheid om precies datgene te bieden wat mijn klant persoonlijk nodig heeft. Zolang deze verantwoordelijkheid wederzijds genomen wordt. Het mooie is, dat het 4 maanden durende pijnvrij-programma weinig ruimte laat voor verslapping...

 

Omdat niet iedereen ervoor kiest een traject aan te gaan om definitief van zijn/haar klachten af te komen, bied ik ook losstaande coachingsessies.  

 

RELEVANTE OPLEIDINGEN

 

EFT, Emotional Freedom Techniques

voor oplossen van oa. trauma's, pijnklachten, belemmerende overtuigingen

2019-1221 in opleiding bij:

EFT Praktijk ACTROM, Amsterdam

Gary Graig Official EFT gecertificeerd

Trainer: Gabrielle Rutten (voormalig arts)

Public International Speaker

2020

SPEAKup London
 

NLP Practitioner

2019

Trainer: Eric Sijbesma

NLP Academie, Utrecht

Definitieve gedragsverandering

2019

The Lab of Life

Trainer: Marion Soons, te Wijk bij Duurstede

Triggerpoint Reset Methode

Opleider: Tim van Orsouw, te Soest

Opleiding tot behandelaar in het definitief elimineren van chronische pijnklachten.

https://triggerpoint-therapie.nl/behandelaars/

Sportzorgmasseur en Blessurepreventie,

ACE gediplomeerd

Verdiepende opleiding aansluitend op de opleiding tot Sportmasseur, met modules als pathologie, klinisch redeneren en mobilisatie. Met deze opleiding kwam ik in aanmerking voor een SCAS registratie, die zorgt voor een vergoeding bij verzekeraars.

Medical Taping basis + sport

Medical Tape is bekend van de gekleurde tape waar veel (olympische) sporters al graag gebruik van maken. Ik ben erg enthousiast over wat de tape kan bewerkstelligen. Het kan gebruikt worden om een spier te helpen ontspannen, een spier te stimuleren, voor drainage van vocht of voor hulp segmentaal (hooikoorst, COPD, bekkeninstabiliteit, fybromyalgie, menstruatieklachten en meer)

Sportmassage, NGS Gediplomeerd 

Als sportmasseur geef je massage die verder gaat dan alleen ter ontspanning. Het is een stevigere massage. De massage kan stimulerend zijn ofwel ontspannend, naar gelang het doel. Een massage helpt tegen pijn omdat de gestimuleerde doorbloeding tijdelijk zorgt voor opheffen van het zuurstoftekort, en dus van pijn.

Massagepraktijk Westland aan Zee
Lisa_kleur-58_edited.jpg