Waarom herstelt jouw lichaam niet?

Nieuw wetenschappelijk onderzoek leidt doorgaans tot voortschrijdend inzicht. Het kan echter ook zorgen voor een verschuiving in een bepaald denkbeeld. 

Zo wordt de afgelopen jaren in de medische wereld onderzoek gedaan naar een aantal uiteenlopende vragen. Omdat ze allen tot één antwoord leiden zet ik ze hier onder elkaar;

  1.  Waarom wordt het ene lichaam ziek en het andere niet? (voeding en beweging blijken geen doorslaggevende factor) 

  2. Waarom houdt iemand restklachten, en geneest een ander volledig? 

  3. Waarom doet een afwijking zoals gewrichtsslijtage en een ernstige hernia niet bij iedereen pijn? Bewezen is dat het beeld op een MRI niets zegt over het al dan niet hebben van pijn of over de mate van de pijn 

 

Onderzoek vanuit een andere visie, vanuit diverse disciplines, leidt tot een verrassende uitkomst.

In het algemeen kan worden gesteld:

Een lichaam in een fysiologische balans, herstelt binnen twee maanden en  vertoont geen langdurige pijnklachten.

Omdat elk fysiologisch systeem wordt aangestuurd door het brein, is de kans groot dat in het brein de oorzaak van de fysieke disbalans ligt.

'Zit pijn en ziekte dan tussen de oren?' 'Veroorzaak ik dit zelf?'

Ik begrijp deze vragen. Het gaat echter niet om de schuldvraag (een heel ongezonde gedachte overigens). Het gaat om een mogelijke oplossing.

Als je klachten hebt is het goed om hier, onder begeleiding, eens naar te kijken.

Doordat deze artsen en andere wetenschappers zich met onderzoek richtten op de biologische functie van de fysiologie, en hiermee een mogelijke beïnvloedbare oorzaak van fysiek falen ontdekten, opent dit deuren voor herstel.

Ik vind dit goed nieuws. Want er zijn eenvoudige middelen om pijn-, klachten- en ziekte veroorzakende patronen te doorbreken. 

Het is ook mijn ervaring in mijn praktijk dat pijn volledig en ineens wegvalt zodra de onbewuste spanning wordt weggenomen. En dat ook ernstige klachten verdwijnen zodra het lichaam met deze aanpak in herstelstand komt.

 

Deze vernieuwde visie op de oorzaak van klachten en ziekten kan worden gezien als een doorbraak in het voorkomen en definitief herstellen van een fysieke disbalans.

 

Ik begeleid klanten om hun brein te 'resetten' door het klachtenpatroon te doorbreken. Het is een opzichzelfstaande aanpak en tevens goede aanvulling op een eventuele medisch behandeling.

Kijk hier naar wat klanten zeiden die je voor gingen.

Zin in een doorstart? Zónder klachten, omdat jouw leven waanzinnig hoort te zijn? Omdat jij je graag optimaal wil voelen? Dan ben je van harte welkom.

Neem hier contact op voor verdere stappen:


 

 

PS; Herstellen is een waardevolle verrijking!

Leestijd: 2'20'' min