HUIDPROBLEMEN

Voeding, zalfjes, medicijnen, je hebt het misschien al allemaal geprobeerd. Maar het probleem is er nog steeds. Ik zal uitleggen waarom deze symptoombestrijding geen definitieve oplossing biedt.

De Pijn Reset Methode kijkt naar waaróm het lichaam een ongewenste fysieke reactie geeft. Studies wijzen uit dat de oorzaak van 95% van alle aandoeningen en ziekten een mentale basis hebben. Stress heeft een directe invloed op het functioneren van het immuunsysteem, een complex aan systemen die op allerlei manieren me elkaar samenwerken of elkaar juist tegenwerken. Tevens is wetenschappelijk aangetoond dat negatieve, weggedrukte gedachten (stress) van waaruit we ons ontwikkelen,  een sterke invloed hebben op je genen. Aangetoond is dat onze genen door stress een slechtere kwaliteit proteïne aanmaken. Proteïne zijn verantwoordelijk voor de bouw van elke cel in ons lichaam.

 

Ik zie dat huidproblemen verdwijnen bij mensen die stress (ècht) oplossen. Ik heb zelf een cliënt gehad waarbij haar psoriasis oploste, omdat we aan haar onderdrukte stressprobleem werkten. Deze 'bijwerking' is niet zo vreemd als je weet dat stress direct gevolgen heeft voor het immuunsysteem.

De connectie tussen brein en het lichaam gaat natuurlijk verder dan een pijnbeleving. Huidaandoeningen hebben hetzelfde doel als chronische pijn, gordelroos, allergieën, migraine, hooikoorts, een maagzweer etc.. De functie van het brein is namelijk om jou in leven te houden en dus jou in dezelfde patronen te laten functioneren. Ook al zijn bepaalde gedachten en gedragingen niet gezond voor je, het is een patroon dat het brein kent. Het brein zal er alles aan doen om je op het bekende pad te houden en te laten denken: 'dit past niet bij mij', 'dat kan ik niet', 'dat zal ik nooit bereiken', 'mijn buurman heeft het ook' en andere smoesjes die het patroon, waarin je al jaren draait, te rechtvaardigen. Een ander voorbeeld hiervan is dat vrouwen bij hun gewelddadige partner blijven en dat goed praten met 'maar hij is niet altijd zo' of 'maar hij houdt van me'. Heel menselijk, want verandering betekent 'gevaar' voor het brein.

 

'Mijn moeder had het ook' is een gouden smoes van jouw brein, om niet voor beter te hoeven kiezen. En het brein is sterk. Want misschien ga je nee zeggen op dit traject. Terwijl je nu door mij het beste resultaat op een bordje wordt voorgeschoteld, het ligt voor je en toch zorgt je brein voor twijfel. Je kunt je niet voorstellen dat jij een gave huid zal hebben. 

Tenzij je snapt dat deze twijfel prachtig geregisseerd wordt door het brein, omdat het zich houdt aan bekende denkpatronen: in de vorm van zelf aangelegde patronen in de hersenen. 

Mentaal aan jezelf werken betekent voor het brein verandering. En dat is onbekend/ niet de bedoeling.

 

Het goede nieuws: Het brein houdt zich vast aan patronen die jij zelf hebt aangelegd. 

Als je deze kennis je eigen gaat maken, aan de hand van alles wat ik je aanreik en wat je zelf gaat doen tijdens het traject, is de kans klein dat je blijft last houden huidklachten.

Een andere bijwerking van de PRM is, dat je genen betere kwaliteit proteïne produceren, die nodig zijn bij de bouw van elke cel in je lichaam. Je gaat zorgen voor betere gezondere patronen Best handig bij de genezing (zie wetenschappelijk onderzoek)

DE PRAKTIJK

T H E   P R A C T I S E

Voor een behandeling binnen een pijn/stressvrij-traject van 6-8 weken werk ik in heel Nederland en buitenland. Alleen voor coaching in het buitenland zijn mogelijk extra kosten verbonden. Tenzij online coaching voldoende blijkt te zijn. Daar heb ik goede ervaring mee.

Daarnaast bied ik in losse sessies neurologische technieken toe (Emotional Freedom Techniques) om een stressrespons los te koppelen van een situatie nu of uit het verleden die je als niet prettig ervaart of hebt ervaren. De stress wordt hiermee geneutraliseerd. Ofwel; geëlimineerd. Wanneer je interesse hebt in een eerlijk coaching gesprek, dan ben je ook van harte welkom.

Om het contact zo soepel mogelijk te laten verlopen vraag ik je om het aanvraagformulier in te vullen en te verzenden. 

 

Wil je toch eerst telefonisch contact, app dan even naar: 06 - 183 85 359 Dan neem ik z.s.m. contact met je op.

For treatment within a pain/stress-free process of 8 weeks I work all over the Netherlands and abroad. Only for coaching abroad may be associated with additional costs. Unless online coachig turns out to be enough. I have good experience with that.

In addition, I offer neurological techniques (Emotional Freedom Techniques) in separate sessions to detach a stress response from a situation now or from the past that you feel or have experienced as not pleasant. This neutralizes the stress.

 

If you are interested in an honest coaching conversation, then you are also welcome.

In order to make the contact as smooth as possible, I ask you to fill out and send the application form. 

If you want to contact with me by phone first, please go to: 00 31 (0)6 - 183 85 359 Then I will contact you asap

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2018 Lisa Bastiaansen