Een greep uit reacties van inmiddels pijnvrije ervaringsdeskundigen:

Karin

 

Karin heeft een Scoliose. De pijn zat niet alleen in haar rug, maar trok ook verder naar haar bekken en benen. Na het traject bemerkte pas hoe zeer het haar belemmerd heeft. Na 20+ jaar pijnklachten kan ze nu pijnvrij door het leven en alles doen wat ze wil. Met de juiste energie.

Kijk voor het gesprek dat ik met haar had op Youtube, via deze link: 

Pijnvrij met Karin

Merijn

 

Vanaf mijn 20ste kampte ik met rugklachten, die telkens weer terugkwamen. Inmiddels stond ik voor een operatie die er, door het volgen van dit traject, gelukkig nooit meer van hoeft te komen. Natuurlijk kan de pijn bij hernia terugkeren, maar de pijn heb ik zelf onder controle en daar zal ik geen last meer van hebben. Ik kan weer alles doen wat ik wil.

Om het gesprek te zien dat ik met hem had, kun je deze link gebruiken:  Pijnvrij met Merijn

Suzanne

Suzanne's leven stond in het teken van migraine; 'Laat mama maar met rust' of 'Ga maar alleen maar die verjaardag'. Wat haar boos maakt is het medicijngebruik in al die jaren, dat achteraf gezien niet nodig was. En de wanhoop die het soms veroorzaakte.

Suzanne: "Dat dit gewoon veel eerder opgelost had kunnen worden!! En de oplossing is zo eenvoudig".

Sander (45)

De inzichten die ik tijdens het traject heb opgedaan, hebben mij veranderd. In absoluut positieve zin! De manier waarop ik omging met zaken, zowel privé als zakelijk, waren stressvol. Het is duidelijk dat ik daar mijn ernstige rugklachten aan te danken had. Met de kennis en tools die ik nu heb, keer ik stress om en ben ik vrijer dan ooit. Ik weet zeker dat mijn klachten niet terugkeren. There's no way back!

Lindsy (33);

Als ambitieuze ondernemer, jonge moeder en paardrij-instructrice, waren paniekaanvallen al 5 jaar bron van een enorme frustratie. Daarbij had ze last van pijnklachten waar ze maar niet van af kwam. "Ik ben pijnvrij, mijn tinnitus is nog maar licht aanwezig en ik heb nu zo'n rust, dat ik alles aankan wat ik wil!"

Anouk (44)

 

Ik wist niet dat iets mij nog kon verrassen, maar het programma heeft mijn ogen geopend. Het klinkt gek, maar ik had de pijn in mijn lijf 'nodig'. Maar nu niet meer. Alles is een keuze en ik maak elke dag zelf uit wie ik ben. Ook al heb ik een leidinggevende functie in een groot bedrijf, en heb ik dagelijks te maken met een hoge werkdruk, geeft mij dit geen stress meer.

Anette (39)

 

Meer dan 15 jaar had ik Fibromyalgie. En de oplossing is zo mooi... Dat ik ooit getwijfeld heb om dit traject te doen! Mijn leven ligt weer voor me.

Jos (62)

 

Ik had niet heel veel pijnklachten, ja onder in mijn rug. En dan weer in mijn nek. Maar toch dit traject gedaan. Het heeft mij veel gebracht. Ik kan nu de stappen maken die ik wil. Ik ben nu ook geen slaaf meer van de stress rond mijn scheiding 9 jaar geleden. 

Johanna (68)

Op vele gebieden hulp gezocht, maar nu eindelijk pijnvrij. Mijn heupen deden zoveel pijn, ik kon niet meer lopen. Tijdens het traject met Lisa viel de pijn letterlijk weg en loop ik weer op het strand en heb zelf de heuvels van Ethiopië beklommen

Lindsy vertelt over haar ervaring met het pijnvrij programma
Lindsy's verhaal...

DE PRAKTIJK

T H E   P R A C T I S E

Voor een behandeling binnen een pijn/stressvrij-traject van 6-8 weken werk ik in heel Nederland en buitenland. Alleen voor coaching in het buitenland zijn mogelijk extra kosten verbonden. Tenzij online coaching voldoende blijkt te zijn. Daar heb ik goede ervaring mee.

Daarnaast bied ik in losse sessies neurologische technieken toe (Emotional Freedom Techniques) om een stressrespons los te koppelen van een situatie nu of uit het verleden die je als niet prettig ervaart of hebt ervaren. De stress wordt hiermee geneutraliseerd. Ofwel; geëlimineerd. Wanneer je interesse hebt in een eerlijk coaching gesprek, dan ben je ook van harte welkom.

Om het contact zo soepel mogelijk te laten verlopen vraag ik je om het aanvraagformulier in te vullen en te verzenden. 

 

Wil je toch eerst telefonisch contact, app dan even naar: 06 - 183 85 359 Dan neem ik z.s.m. contact met je op.

For treatment within a pain/stress-free process of 8 weeks I work all over the Netherlands and abroad. Only for coaching abroad may be associated with additional costs. Unless online coachig turns out to be enough. I have good experience with that.

In addition, I offer neurological techniques (Emotional Freedom Techniques) in separate sessions to detach a stress response from a situation now or from the past that you feel or have experienced as not pleasant. This neutralizes the stress.

 

If you are interested in an honest coaching conversation, then you are also welcome.

In order to make the contact as smooth as possible, I ask you to fill out and send the application form. 

If you want to contact with me by phone first, please go to: 00 31 (0)6 - 183 85 359 Then I will contact you asap

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2018 Lisa Bastiaansen