Een greep uit reacties van inmiddels pijnvrije ervaringsdeskundigen:

Wik

Ze zat met een burn out in de ziektewet toen ik haar ontmoette. Slijtage in haar rug, bulging discs (uitstulpende tussenwervelschijven) en ontstekingen in beide ellenbogen. 

6 weken na start van het programma waren alle klachten definitief weg. 

Een sprookje?

In de huidige medische wetenschap worden klachten op een bepaalde manier bekeken. Vervolgens worden klachten vanuit deze visie behandeld. En wordt de werkelijke oorzaak van het symptoom niet opgelost. Hierdoor zijn we gaan geloven dat een lichaam perfect recht moet zijn, omdat het anders pijn doet. 

En denken we dat pijn- en klachtenvrij een sprookje is...

wik en ik.jpg

Sharon

Ze had altijd al klachten gehad. Met diverse diagnoses en prognoses. Vaak zonder aanwijsbare oorzaak. Totdat Sharon van haar neuroloog antidepressiva kreeg om haar zenuwklachten te kalmeren. Lang verhaal kort; inmiddels arbeidsongeschikt, stoned van de medicatie en nog steeds in pijn besloot ze dat het anders moest. Ze vond mijn website. Met het Pijn Eliminatie programma lukte het haar om de werkelijke oorzaak van haar fysieke problemen op te lossen. De oorzaak die vrijwel elke klacht, die langer duurt dan 2 maanden, veroorzaakt: weggedrukte, geprogrammeerde patronen. 

In deze video vertelt ze welke patronen haar klachten veroorzaakten en hoe ze daar van af kwam.

20200616_134658.jpg

Karin

 

Karin heeft een Scoliose. De pijn zat niet alleen in haar rug, maar trok ook verder naar haar bekken en benen. Na het traject bemerkte pas hoe zeer het haar belemmerd heeft. Na 20+ jaar pijnklachten kan ze nu pijnvrij door het leven en alles doen wat ze wil. Met de juiste energie.

Kijk voor het gesprek dat ik met haar had op Youtube, via deze link: 

Pijnvrij met Karin

Foto Karin en ik 2.jpg
IMG_20190914_200037_766[1].jpg

Merijn

 

Vanaf mijn 20ste kampte ik met rugklachten, die telkens weer terugkwamen. Inmiddels stond ik voor een operatie die er, door het volgen van dit traject, gelukkig nooit meer van hoeft te komen. Natuurlijk kan de pijn bij hernia terugkeren, maar de pijn heb ik zelf onder controle en daar zal ik geen last meer van hebben. Ik kan weer alles doen wat ik wil.

Om het gesprek te zien dat ik met hem had, kun je deze link gebruiken:  Pijnvrij met Merijn

Suzanne

Suzanne's leven stond in het teken van migraine; 'Laat mama maar met rust' of 'Ga maar alleen maar die verjaardag'. Wat haar boos maakt is het medicijngebruik in al die jaren, dat achteraf gezien niet nodig was. En de wanhoop die het soms veroorzaakte.

Suzanne: "Dat dit gewoon veel eerder opgelost had kunnen worden!! En de oplossing is zo eenvoudig".

Foto Suzanne; Na 10 jaar migraine.jpg

Sander (45)

De inzichten die ik tijdens het traject heb opgedaan, hebben mij veranderd. In absoluut positieve zin! De manier waarop ik omging met zaken, zowel privé als zakelijk, waren stressvol. Het is duidelijk dat ik daar mijn ernstige rugklachten aan te danken had. Met de kennis en tools die ik nu heb, keer ik stress om en ben ik vrijer dan ooit. Ik weet zeker dat mijn klachten niet terugkeren. There's no way back!

Foto Lindsy.jpg

Lindsy (33);

Als ambitieuze ondernemer, jonge moeder en paardrij-instructrice, waren paniekaanvallen al 5 jaar bron van een enorme frustratie. Daarbij had ze last van pijnklachten waar ze maar niet van af kwam. "Ik ben pijnvrij, mijn tinnitus is nog maar licht aanwezig en ik heb nu zo'n rust, dat ik alles aankan wat ik wil!"

Anouk (44)

 

Ik wist niet dat iets mij nog kon verrassen, maar het programma heeft mijn ogen geopend. Het klinkt gek, maar ik had de pijn in mijn lijf 'nodig'. Maar nu niet meer. Alles is een keuze en ik maak elke dag zelf uit wie ik ben. Ook al heb ik een leidinggevende functie in een groot bedrijf, en heb ik dagelijks te maken met een hoge werkdruk, geeft mij dit geen stress meer.

Anette (39)

 

Meer dan 15 jaar had ik Fibromyalgie. En de oplossing is zo mooi... Dat ik ooit getwijfeld heb om dit traject te doen! Mijn leven ligt weer voor me.

Jos (62)

 

Ik had niet heel veel pijnklachten, ja onder in mijn rug. En dan weer in mijn nek. Maar toch dit traject gedaan. Het heeft mij veel gebracht. Ik kan nu de stappen maken die ik wil. Ik ben nu ook geen slaaf meer van de stress rond mijn scheiding 9 jaar geleden. 

Johanna (68)

Op vele gebieden hulp gezocht, maar nu eindelijk pijnvrij. Mijn heupen deden zoveel pijn, ik kon niet meer lopen. Tijdens het traject met Lisa viel de pijn letterlijk weg en loop ik weer op het strand en heb zelf de heuvels van Ethiopië beklommen