ELIMINATIE VAN KLACHTEN

SPECIFIEKE KLACHTEN EN ANDERE BELEMMERINGEN:

Bruce Lipton is wetenschapper, schrijver en spreker. Hij vertelt hier over de invloed van de omgeving op het gedrag van genen, dna en cellen. DNA is slechts een blauwdruk. Een gen zet zichzelf niet aan of uit. En ook een cel reageert slechts op de omgeving waarin hij zich bevindt.

Zo bewijst hij dat de aanname dat kanker genetisch zou zijn, dat nooit wetenschappelijk werd aangetoond, niet klopt. Een gen reageert op het signaal uit zijn omgeving. 

Diepgewortelde ideeën die je over jezelf hebt, en daaruit voorvloeiende gedachten, gevoelens en gedrag die jou belemmeren in het leiden van een heerlijk stressvrij leven, hebben een immense invloed op het gedrag van je genen, DNA en cellen.

Daarmee kun je zeggen: Jij bent in staat om het gedrag van je cellen aan en uit te zetten.

DE PRAKTIJK

Voor een behandeling binnen een pijn/stressvrij-traject van 6-8 weken werk ik in heel Nederland en buitenland. Alleen voor coaching in het buitenland zijn mogelijk extra kosten verbonden. Tenzij online voldoende coaching blijkt te zijn. Daar heb ik goede ervaring mee.

Daarnaast bied ik in losse sessies neurologische technieken toe (Emotional Freedom Techniques) om je stressrespons los te koppelen van een situatie nu of uit het verleden die je als niet prettig ervaart of hebt ervaren. Wanneer je interesse hebt in een eerlijk coachingsgesprek, dan ben je ook van harte welkom.

Om het contact zo soepel mogelijk te laten verlopen vraag ik je om het aanvraagformulier in te vullen en te verzenden. 

 

Wil je toch eerst telefonisch contact, app dan even naar: 06 - 183 85 359 Dan neem ik z.s.m. contact met je op.

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2018 Lisa Bastiaansen