Astma en Allergie

Heel, heel binnenkort plaats ik hier eerlijke wetenschappelijk bewezen informatie over de mentale oorzaak van deze aandoeningen en het fysiologische gevolg waardoor deze klachten ontstaan.

Maar ook, het belangrijkste, hoe ik je kan helpen om deze aandoeningen (vrij eenvoudig) definitief te laten stoppen. 

Mocht je nu al interesse hebben in het oplossen van jouw klachten, dan ben je natuurlijk ook nu al welkom voor een oriënterend gesprek. Het plaatsen van informatie op de website kost tijd, die ik momenteel met name besteed aan het coachen van mensen naar een pijn en klachtenvrij leven. Vandaar dat je het hier nog niet kan lezen. Maar ik vertel je er natuurlijk graag  alles over. Daar maak ik altijd tijd voor vrij, al is het in de avond.

Weet dat je er binnen 6 weken vanaf kunt zijn. Lees hierover op de pagina OORZAAK VAN AANDOENINGEN.

Maar je kunt ook wachten op de info op deze pagina (waar ik echt zo snel mogelijk voor zal zorgen, zodra de tijd het toelaat), en dán pas beslissen of je van je klachten wil afkomen.

Juist. Geef mij één reden waarom je dat NU niet DIRECT zou willen.

DE PRAKTIJK

Voor een behandeling binnen een pijn/stressvrij-traject van 6-8 weken werk ik in heel Nederland en buitenland. Alleen voor coaching in het buitenland zijn mogelijk extra kosten verbonden. Tenzij online voldoende coaching blijkt te zijn. Daar heb ik goede ervaring mee.

Daarnaast bied ik in losse sessies neurologische technieken toe (Emotional Freedom Techniques) om je stressrespons los te koppelen van een situatie nu of uit het verleden die je als niet prettig ervaart of hebt ervaren. Wanneer je interesse hebt in een eerlijk coachingsgesprek, dan ben je ook van harte welkom.

Om het contact zo soepel mogelijk te laten verlopen vraag ik je om het aanvraagformulier in te vullen en te verzenden. 

 

Wil je toch eerst telefonisch contact, app dan even naar: 06 - 183 85 359 Dan neem ik z.s.m. contact met je op.

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2018 Lisa Bastiaansen