Losse coachingsessie           € 65

 

Een eerlijk en open gesprek van 1.5 uur.

Omdat ik erg hou van goede gesprekken, maar niet geloof in het resultaat van het verkrijgen van slechts inzichten, zal dit een interessant gesprek kunnen worden. 

Losse EFT sessie                    € 65     

Een effectief middel om de stressrespons vrijwel direct los te koppelen van huidige negatieve triggers en ongewenste ervaringen in het verleden. Een tool die je eenvoudig bij jezelf kunt toepassen. Ook negatieve overtuigingen over jezelf zijn hiermee op te lossen.  Soms zijn er meerdere sessies nodig om iets volledig aan te pakken. Zie hier voor meer informatie.

DE PRAKTIJK

Voor een behandeling binnen een pijn/stressvrij-traject van 6-8 weken werk ik in heel Nederland en buitenland. Alleen voor coaching in het buitenland zijn mogelijk extra kosten verbonden. Tenzij online voldoende coaching blijkt te zijn. Daar heb ik goede ervaring mee.

Daarnaast bied ik in losse sessies neurologische technieken toe (Emotional Freedom Techniques) om je stressrespons los te koppelen van een situatie nu of uit het verleden die je als niet prettig ervaart of hebt ervaren. Wanneer je interesse hebt in een eerlijk coachingsgesprek, dan ben je ook van harte welkom.

Om het contact zo soepel mogelijk te laten verlopen vraag ik je om het aanvraagformulier in te vullen en te verzenden. 

 

Wil je toch eerst telefonisch contact, app dan even naar: 06 - 183 85 359 Dan neem ik z.s.m. contact met je op.

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2018 Lisa Bastiaansen